Jump to content
Българският форум за музиканти

AnomanderRake

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Асеновград/Пловдив

AnomanderRake's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Моя грешка, нямах предвид баш хоризонтално, просто не е типичната постановка за класическа, по-надолу си е, на нивото на раменете, да. И лакатът ми е в правилна позиция, само за китката не съм много сигурен. Иначе за Tears in the rain го хванах от първия път, ама си има напрежение в китката.. което, ъъ, трябва да си е нормално?
  2. @AXE, Мерси за съвета, още отначалото си слагам кутията от модема + любимита тухла по история @Fanatik_Priest, а какво точно имаш предвид под разчекване? Дай конкретен пример Щото другите препоръчват именно тази постановка при по-голямо разчекване по грифа..Иначе засега нямам такива проблеми
  3. Хич даже. Много си ми е удобно. И не, не ми бяга грифа, точно обратното, така ми е доста по-стабилен. Просто явно така съм свикнал, а и щом не е грешно, така и смятам да си продължа да свиря.
  4. Благодаря за бързите отговори. Иначе да, китарата се намира м/у краката ми, като е легнала на левия. Но не говоря за типична класическа постановка с гриф, сочещ нагоре, китарата си ми е хоризонтална.
  5. Така, свиря от 2 месеца на акустична китара и тъй като първото нещо, което учих беше пиеса, свикнах да свиря всичко на ляв крак(не буквално ). Грешна постановка ли е това, тъй като масово се свири с китарата на десния крак.. Пробвах и така, ама определено не ми е удобно, твърде голяма разлика.
  6. AnomanderRake

    Б1

    Здравейте на всички Казвам се Кирил Трендафилов, от Асеновград съм, но уча в Пловдив(ЕГ "Иван Вазов", последна година), смятам да ставам икономист, ще видим какво ще излезе. 19 година карам, уж най-хубавата възраст. Регнах се във форума, тъй като ми подариха китара и имам много голям мерак да се науча да свиря на нея. От нещата, които слушам, най-много се открояват Iron Maiden, Rainbow, Cornerstone, Sabbath, Ayreon, Whitesnake, Steve Vai, Axel Rudi Pell и разни подобни. От 5-6 клас чета ужасно много фантастична литература и до ден днешен почти само за това си давам парите, а и съответно най-голямата ми гордост е библиотеката. Ако някой е заинтересуван, може и снимка да й покажа. ;р Освен това се пробвам да пея, но съм ужасно некадърен. Даже имам две авторски песни, макар че различните думи в тях не са повече от 5. И за да бъде пълна антирекламата - хъркам доста жестоко на моменти, а според очевидци и във всички възможни пози. И съм неадекватен под действието на алкохол. Толкова от мен, със здраве!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.