Jump to content
Българският форум за музиканти

Penk

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Penk

  • Рожден ден 08/06/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас.

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Penk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Обществена Репутация

  1. Не бях сложил никакви виртуални инструменти, когато го тествах, само сигнала от миди контролера.
  2. Използвам изхода на външната карта. Пробвах и с вградената, но все същото, ако не ме лъже паметта и по-лошо. Буфера го намалявам, докато почне да пука и пак си е същото. Пробвах на 128, на 256..На 256 не пука, но бави. Иначе също си мислех за някаква по-добра външна карта, дори ако може и с Midi interface да е. С лаптоп съм и ми върши работа само USB Interface. Би ли препоръчал нещо?
  3. Здравейте. Не знам дали е удачно тук да помествам тази тема, но не се сетих къде другаде. Ако съм объркал, извинявам се! Та, закупих си едно миди пиано от един колега тук (Evolution MC-361C). Свързах, нагласих всичко както му е реда, просвири, но има една много неприятна латенсия, която много ми пречи. Компенсирам с Асио драйвърите, но пак не е достатъчно. За запис използвам Reaper, а картата ми е реплика на Guitar Link-а на Behringer. Пианото го свързвам към компютъра през USB. Някакви идеи как мога да си реша проблема със закъснението? Когато записвам китари през външния USB Interface няма никакви проблеми, абсолютно никакво закъснение. Включа ли обаче клавиатурата в USB-то - fail. Мислех си и евентуално да взема някакъв интерфейс MIDI to USB, за да свържа пианото през миди изхода му, но не знам дали ще ми помогне? Както и да е, много се разписах. Благодаря предварително за отделеното време.
  4. Първо благодаря за критиката. Ще я вземем предвид. Единственото, което не можем да открием (досега търсихме с китариста) е въпросното разминаване. Би ли доуточнил какво точно имаш предвид?
  5. Преди време бях пуснал концертен запис от The Box на тази песен. Отново се надяваме да ви хареса!
  6. Благодаря от името на цялата банда за хубавите отзиви. Радваме се, че ви харесва. Stay metal!
  7. Ние сме група Chains и това е една от авторските ни песни, наречена Black Clouds. Звукът не е много добър (да не кажа хич на места), но все пак се надяваме да ви хареса. Enjoy.
  8. Penk

    Death-lack Of Comprehension

    След това изпълнение съм безмълвен.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.