Jump to content
Българският форум за музиканти

Guitar_lover

newbies
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Guitar_lover's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Много благодаря за бързите отговори! Със сигорност изглежда че трябва да пробвам няколко лично. Би било доста специално за мен да имам китара произведена в Бг, и това да запълни мястото на OM във колекцията ми. Не мога да чакам да мина през фабриката и да пробвам няколко. Част от мен има надежда да намеря нещо на високо ниво. Ще имам тези неща в предвид. Благодаря ви много!
 2. Добър ден, Преди да започна, съжалявам за лошия ми правопис, живея в чужбина от ранното ми детство. Искам да попитам за мнение на китари Кремона R35. Търся оркестрален модел на акустична китара, и скоро ми предстои пътуване до Бг. Мисля да мина през завода и да пробвам няколко китари, защото четох че са доста по евтини директно от Кремона от колкото където живея (равностойно на около 2300 лева). Също, няма къде да пробвам някоя където живея, и не искам да поръчвам преди да я чуя. Лично, търся професионална китара. Свирил съм на Martin 000-28, 000-18, и ми харесаха много. Търся нещо подобно, и мисля че Kremona използват подобни материали като на Martin 000-28. Някой може ли да каже, как би се сравнила една Kremona R35 със нещо от стандартните Martin/Taylor/Gibson? Доста ми харесва идеята да си я взема лично от завода, и да имам нещо произведено в Бг в колекцията. Много благодаря!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.