Jump to content
Българският форум за музиканти

Guitar_lover

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Guitar_lover's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Много благодаря за бързите отговори! Със сигорност изглежда че трябва да пробвам няколко лично. Би било доста специално за мен да имам китара произведена в Бг, и това да запълни мястото на OM във колекцията ми. Не мога да чакам да мина през фабриката и да пробвам няколко. Част от мен има надежда да намеря нещо на високо ниво. Ще имам тези неща в предвид. Благодаря ви много!
  2. Добър ден, Преди да започна, съжалявам за лошия ми правопис, живея в чужбина от ранното ми детство. Искам да попитам за мнение на китари Кремона R35. Търся оркестрален модел на акустична китара, и скоро ми предстои пътуване до Бг. Мисля да мина през завода и да пробвам няколко китари, защото четох че са доста по евтини директно от Кремона от колкото където живея (равностойно на около 2300 лева). Също, няма къде да пробвам някоя където живея, и не искам да поръчвам преди да я чуя. Лично, търся професионална китара. Свирил съм на Martin 000-28, 000-18, и ми харесаха много. Търся нещо подобно, и мисля че Kremona използват подобни материали като на Martin 000-28. Някой може ли да каже, как би се сравнила една Kremona R35 със нещо от стандартните Martin/Taylor/Gibson? Доста ми харесва идеята да си я взема лично от завода, и да имам нещо произведено в Бг в колекцията. Много благодаря!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.