Jump to content
Българският форум за музиканти

Nemetza

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Nemetza

  1. Нямам представа от какво дърво е грифа, служебна е но мисля да я мина с водна шкурка и да я боядисам за да не си правя труда да шкуря и да китосвам и да се моля да се получи добре и без това не съм спец по тези неща.
  2. ciriljhonson-- и аз така мисля че от този човек нищо не става благодаря за ствета само да ми дадеш съвет какъв кит за дърво да взема и каква едрота на шкурка да използавам. А уменията ми относно този проблем са ка то за начинаещ но предполагам малко повече старание ще успея. Благодаря предварително!
  3. А си мислех така да направя след като я изшкуря с водна шкурка или с по едра шкурка да сваля лака и с кит за дърво да запълня фугата и после пак да го загладя със шкурка докато стане равно и след това да го боядисам за да скрия тази грозотия.
  4. Здравейте, наскоро стана малък гаф с едана китара. Та проблема е селдния след падане на китарата се счупи горе при ключовете и я паратихме на лютиер да я залепи ок дотук добре, но след като ми я върна не бях много очарован от работата му та сега се налага сам да си довършвам някой неща. Питането ми е как мога да скрия пукнатината след залепването така че да стане гладка както е била преди (като нова)? Да уточня че китарата е лакирана там дето е била лепена.
  5. Благодаря за помоща. Днес и сложих николови струни и направо се изумих какъв звук вади.
  6. Днес ще и взема струни и ще я видя как звучи. А съвет с какъв точно жак да го сменя и трябва ли да сменям двата потенциометъра.
  7. Здравейте, наскоро се поразрових из старите вещи на бащами и открих тази китара. та реших да я реставрирам се получи доста добре.? Сега търся какъв тип кабел да взема за да я включа кум колона?
  8. Благодаря, ти за изчерпателния отговор.?
  9. Здравейте, понеже съм начинаещ китарист си закупих класическа китара и въпросът ми е може ли 1,2,3 струна да се сменят със метални или трябва да сменя всичките при положение че 4,5,6 са метални стандартно. Казват че звъука е бил ужасен ако са само метални и съсипвало грифа. Питам защото бащами беше китарист и до колкото си спомнямм имаше от старите класически китари и те бяйха изцяло със метални струни и не звучеше никак лошо.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.