Jump to content
Българският форум за музиканти

spascho

newbies
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

spascho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Taка, днес ще изкарам моделите, ще приложа и снимки, тъй като не е системата у нас. Нямам проблем да купя плеър, ако съм сигурен, че ще работят 2 потока едновременно. Сега има AUX чинч вход на LG-то, но като го избера спира музиката от 5.1-то. Аз искам и музика и микрофони да работят заедно(логично, караоке е). Ако със пулт или със плеър може да стане това, ще си купя. Въпросът е какво да си купя за финал, за да работи всичко.
  2. Ами аз почти съм стигнал до това заключение и сам, но затова потърсих и професионална помощ тук. Отворен съм за всякакви предложения, какво да купя оттук нататък и да заработи всичко? Пулт? Смесител?
  3. Пулта разполага само с чинчови входове и изходи, ако го направя, ще съсипя качеството на картината на телевизора.
  4. Здравейте, Имам си драма, надявам се някой да може да помогне. Имам блу рей плеър с 5.1 звук на LG, телевизор (LG 65-ca, който няма вход за микрофон), който е включен в него и искам да мога да правя караоке. Купих (според мен несполучливо) два микрофона с мини смесител, който има изходи за чинч. Мога да ги включа в блу-рей-я, но тогава сменям инпут-а и не се чува звука от 5.1, а само микрофоните. Асимилирам, че съм направил неправилна покупка и главният въпрос от тук нататък е какво още да купя, за да мога да направя читаво караоке? Благодаря предварително на отзовалите се :)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.