Jump to content
Българският форум за музиканти

IamNarkova

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от IamNarkova

  1. Ползвам пианото точно две години, като последните месеци свиря по доста часове на ден.
  2. Здравейте! Бих искала да споделя за един проблем, който възникна наскоро с дигиталното ми пиано (марката е Artesia DP-3), и ако някой има идея как може да се поправи, много ще се радвам да сподели. От няколко седмици някои от клавишите на пианото звучат доста по-силно от останалите и колкото и леко да ги натискам, те си звучат по един и същ начин, с една и съща сила на звука и когато свиря, се различават много от другите, особено, когато динамиката е тиха - чуват се доста повече. Възможно ли е това да бъде поправено по някакъв начин и ако да, към кого мога да се обърна? Благодаря предварително!
  3. Здравейте! От доста време имам проблем с намирането на ноти за песни(инструментали на песни). Много бих се радвала, ако някой има някаква идея и знае такива сайтове, да сподели. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.