Jump to content
Българският форум за музиканти

nemesiss

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно nemesiss

  • Рожден ден 04/09/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar, irish flute

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

nemesiss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Не знаех за NI Kontakt, но десет минутен рисърч ме вдъхнови толкова много, много яко това нещо. Направо Велико! Благодаря
  2. Ако плъгина е във формат VST, а cubase и ableton поддържат forat VST2 & 3 това означава ли, че плъгина няма да работи?
  3. Здравейте! От няколко преди няколко дни се запознах със света на софтуерното продуциране на музика и наистина много се вдъхнових. По специално мен ме интересува създаването на кинематографична музика (още я наричам епична музика). Кой софтуер спорд вас е най добър в това отношение. До момента имам някакъв поглед към Ableton live suite. Софтуера изглежда инуитивен и лесен. За Cubase също се опитах да хвърля поглед. Дококото разбирам той е по-сложен, но не знам дали не ме заблуждава това, че ютубъритекоито съм гелдал дали не използват някакви допълнителни плъгини с които да правят музиката си. Доколкото разбрах плъгина може да се инсталира тези софтуери и си имат стандарт. Много ми хареса плъгина Striiiings на ujam, на сайта им пише, че е във формат VST, а ableton live поддържа VST 2 и 3. Това означава ли, че не може да се инсталира във ableton? Другият въпрос който ме интересува, е избор на midi contoler. Харесвам примерно (Akai MPK Mini Mk2 MIDI, Novation Launchkey 61 MKII Set, NATIVE INSTRUMENTS KOMPLETE KONTROL A49). Някои контолери ги рекламират, че имат добра интеграция с ableton, а др. за cubase, Което ме обърква и не знам дали това е истина или е маркетингов трик, че сага ако си харесам да работя с ableton после ще е малко тъпо с този контолер да работя на cubase, ако има зависимост. Общо взето съм малко новичък в тази сфера и се извинявам, ако пиша глупости. Збелязах, хората тук са компетентни и се надявам на някой добър съвет. Благодаря
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.