Jump to content
Българският форум за музиканти

Stefandim7

newbies
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stefandim7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Имаме помещение на наше разположение. Не е много просторно, но е безплатно и може да се ползва целодневно. Пияно няма, а сме със синтезатор.
 2. Предимно евъргрийни и популярна българска музика например Щурците, Тангра, някои стари градски песни и прочие. Има и авторска музика на български език.
 3. Сформиращ се оркестър за най-разнообразен спектър от музика търси оркестранти: барабанист, басист и пианист. Репетициите ще се заплащат. Участията също ще се заплащат. За гр. София. За повече информация 0895094729. Поздрави! Стефан.
 4. Музиката която ви интересува е много качествена и интересна, и в това отношение имаме сходни виждания, както и за произвеждане на съвременно българско звучене в областта на естрадата. Ние сме един кръг от четирима музиканти в най-различна възраст и търсим хора с възможности и интересни идеи. Имаме според нас впечатляващи текстове, музика и аранжименти - това което Вие имате предвид. Ако проявите интерес обадете се на телефон 0895094729.
 5. Ние сме двама китаристи с един мъжки и един женски вокал. За да запълним колектива ни трябват басист и барабанист. Част от музиката е авторска, а другите песни са кавъри. Стилово свирим разнообразно. Отбягваме по-тежките стилове като метъл например. Ако някой има интерес или иска да научи повече може да ми се обади на 0895094729. Поздрави!
 6. Здравей! Аз съм китарист от София и търся женски вокал за авторски проект. Музиката която свирим не е свързана с джаза, но все пак може да ти е интересно. Ако проявиш желание пиши ми тук или ме потърси на номер 0895094729. Поздрави!
 7. Търсят се гласове за записи на авторска музика в град София. В близко бъдеще ще има възможност и за заплащане на репетиции. Музиката е вече подготвена и аранжирана, но имам затруднения в намирането на хора които да я изпеят. Няма как песните да бъдат поставени в конкретен стил музика, но гравитират около естрадата, класическия рок, има фолклорни елементи и пр. Тези който се интересуват от повече подробности могат да ме потърсят на телефон 0895094729. Поздрави!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.