Jump to content
Българският форум за музиканти

Yochev

newbies
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Yochev

  1. Визирах липсата на еволюция в тази сфера - 30 години и за 400 лв получаваш кажи речи почти същото. Дадох като най-лесен пример,елефоните, но си прав - имат 1 общо нещо двете неща - повечето не знаят как да ги ползват. Марките не правят често иновации, 'щото 'сите таргет аудитория са търтей и не очакват и не търсят нищо ново и си купуват 30$ педал за 450 лева и всички го купуват. Не ме разбирай погрешно - мога да си го позволя и не ми е скъпо, въпроса е принципен - колко би инвестирал за 1 платка, която изпълнява строго определено една функция? С това напредване на технологиите си е изумително, как педал за 450 лева няма повече "екстри" от една ЛЕД лампичка, да не говорим дисплей, GUI и тн. Благодаря за отзивите, ще се насоча към MXR-a. Темата е за ключ.
  2. И аз бях учуден как има няколко за по 100-200 лв дето не стават и след това директно се скача на няколко 350-450 лв, които вършат работа. Честно казано сме към края на 2018 и все още тея "кутийки" струват колкото модерен смартфон. Надявам се тая индустрия да се оправи скоро време и да навлезе някой иноватор, че след всяка година ми се струват все по-скъпи и по-скъпи.
  3. Точно за същата причина - корекции при "изхвърляне" на живо, както и по-редки случай с комбинация като октавер+фъз предпочитам да имам един safe net. Мерси за предложения, ще потествам MXR-a.
  4. Здравейте, Отлагах закупуването на компресор твърде дълго, но вече му е време. Доста мнения изчетох из интернет и се спрях между MXR M87, Diamond Jr Comp-a и Boss BC-1X като SD Bass Comp-а е runner up. Наистина на тоя етап не ми се изхвърля за Кали76-то, иначе нямаше да има нужда от дискусия. По ревютата най-много ми харесва как звучи BOSS-а и би фитнал моя стил на понякога твърде агресивна атака в средните. Кои Вие изпозлвате и какво е вашето мнение на тая тема в края на 2018(не намерих по-нова тема) и в кои магазин в София мога да пробвам другите освен МХР-а, защото нещо не ги намирам в нета?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.