Jump to content
Българският форум за музиканти

Velis

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Velis

  1. Благодаря за бързите отговори! Съгласих се с вас. От номер 1 до 6 имам всичко необходимо. Притеснението ми обаче е към самите плъгини, които проверих, че се закупуват отделно, а цената им не е малка и накрая общата инвестиция може да набъбне до много голяма сума, а най-вероятно плъгините в самия закупен пакет са няколко с най-обикновени възможности.Нивото ми все още е любителско така да се каже и е риск да се инвестира толкова много, затова идеята ми за момента е с възможно най-малък бюджет да имам що-годе широк избор на звуци и т.н. И друго, този пакет от 190€ ли е по-изгодният вариант според Вас?

  2. Здравейте! Искам да попитам дали трябва да си закупя оригиналната версия, за да мога да продавам музиката си от FL Studio. Предполагам отговорът е - да, но все пак да попитам. Дали всички по-известни и успели български бийтмейкъри използват платената версия и закупуват отделно всеки един plugin? Благодаря предварително.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.