Jump to content
Българският форум за музиканти

Velis

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Velis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Velis

    FL Studio

    Благодаря за бързите отговори! Съгласих се с вас. От номер 1 до 6 имам всичко необходимо. Притеснението ми обаче е към самите плъгини, които проверих, че се закупуват отделно, а цената им не е малка и накрая общата инвестиция може да набъбне до много голяма сума, а най-вероятно плъгините в самия закупен пакет са няколко с най-обикновени възможности.Нивото ми все още е любителско така да се каже и е риск да се инвестира толкова много, затова идеята ми за момента е с възможно най-малък бюджет да имам що-годе широк избор на звуци и т.н. И друго, този пакет от 190€ ли е по-изгодният вариант според Вас?
  2. Velis

    FL Studio

    Здравейте! Искам да попитам дали трябва да си закупя оригиналната версия, за да мога да продавам музиката си от FL Studio. Предполагам отговорът е - да, но все пак да попитам. Дали всички по-известни и успели български бийтмейкъри използват платената версия и закупуват отделно всеки един plugin? Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.