Jump to content
Българският форум за музиканти

petio1986

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от petio1986

  1. Благодаря Ви много за полезните съвети, ще ги имам на предвид!!!

    TONY, Баща ми е бивш китарист, от 20 години не се занимава професионално и си няма понятие от хубави китари. Може само да ми изброи 3-4 добри марки и до там. Може да свири добре, но ако го попиташ за различните модификации при китарите или какво означава "нек" например, не може да ти отговори :) Имаше една акустична българска китара последно, но я махна. Тази ще я ползваме и двамата. Китарата задължително трябва да носи наслада на слуха и да бъде много удобна за свирене :) А бихте ли ми казали колко пари трябва да отделя за хубав усилвател?

    • Like 1
  2. не мога да ти изпратя ЛС, написано потребител не може да получава ЛС, да не исползвам темата за реклама. По принцип имам каквото искаш, и с каквото ще бъдеш напълно щастлив дълго време. Отговаря за моите инструменти напълно, ако не ти устройва нещо, взимам го обратно без въпроси.

    Не знаех, ще погледна.

     

    Като си от Ст.ЗГ. се свързваш с Херберт,който е в Казанлък,той от пиле мляко ще изкара,от него си взех добър Гибсън.

    Благодаря ти, намерих го във фейса и това май е най добрия вариант засега :)

  3. Разбирам, значи ще трябва да търся за около 1000лв. +-100лв. Ще търся нова или запазена употребявана. Дайте 2-3 варианта на такива :) Баща ми умее да свири, но не познава всичко на пазара в днешно време, свирил е само на няколко стари и неудобни и не искам да му поставям такава задача :)

     

     

    Нещо, което

     

    Поне дай някакъв бюджет... щото и за 200лв стаг може да ти предложим, пък може и за много над 1000. Също нова ли или става и втора ръка?

    Не повече от 1000лв, макар че 1000 са ми малко множко(все пак и други неща ще се взимат) :) все пак, ако си струва ще ги прежаля :) Става и втора ръка, но ако е в добър вид :)

  4. Здравейте,

    Решил съм да взимам уроци по китара от баща ми. Харесвам групи като Whitesnake, Guns N' Roses и т.н. и си мисля, че Гибсън-а е най-добрия вариант. Вие какво мислите по въпроса, има ли нещо по-подходящо като имитация, може би Ibanez? Предложете ми също  добро усилвателче, както и всичко друго, което ще ми е необходимо. Ако може и линк към артикула или адрес на магазин, по възможност в обл. Стара Загора ще съм много благодарен!

    Поздрави!

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.