Jump to content
Българският форум за музиканти

ebor65

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

ebor65's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. ^ ^^ Да, наистина имаше звънтене на 6та струна. Затова вдигнах струните.
  2. Проблема е мой както казах вече, но моите мнения не могат да излязат без одобрение от модератора и няма как да спра дискусията. Съжалявам, но във форума не намерих отговор и зададох неправилно въпроса. Иначе ми се изясниха нещата от тези видеа: Имам резонанс в помещението и става неприятно с Гибсъна. Това беше. Благодаря!
  3. Ок , извинявам се. Четох чужди форуми и някой хора се оплакват също, че 6та струна е твърде басова. Този проблем го нямам с фендер. Благодаря за помоща, ще потърся пак в темите, явно не съм търсил добре. Ако има някой близо до Банкя София ще се радвам да ми покаже особеностите на Гибсон. Наистина съм начинаещ и се извинявам за глупавите въпроси. Ако трябва изтрийте темата. Китатата е чисто нова и единствено вдигнах малко бриджа.
  4. Вдигнах малко струните и се пооправи звука. Доста ниско са според мен. На 12то прагче 6та струна сега е на 2.2мм , а май трябва да е на 2.48мм според Gibson. Ще потърся какви трябва да са разстоянията.Иначе наистина Gibson-a e с по-басов звук. И според мен проблема не е в китарата, а в мен. Досега не съм имал опит с такава китара.
  5. И с двата адаптера е така. Струните не съм сменял. Оригиналните са. Ще дам информация и за останалите неща като се прибера. Благодаря за отговорите.
  6. Здравейте, имам проблем с нов Les Paul. 6та струна звучи някак много по-басово или може би по-силно. При един и същ тон изсвирен на 6та и 5та струна има голяма разлика. При 6та звука предизвиква дори бумтене, независимо от усилвателя. Пробвах с Fender super cham x2 и zoom. С друга китара проблема го няма. Само 6та струна е проблем. Твърде много басово звучи. Благодаря предварително за идеи и съвети!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.