Jump to content
Българският форум за музиканти

toshevopc

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    акустична китара

toshevopc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Имам предвид, че не звучи странно, не знам как да се изразя. Нали все пак за това са тези форуми.. За помощ?!?! Също така искам да питам 6-та струна понякога дрънчи, това значи ли, че има някакъв дефект, трябва ли да я нося да го оправят това? Като я купувах в магазина ми казаха,че е с по-ниски струни и се натискат по-лесно на прагчетата.
  2. Здравейте, от много време ми е мечта да свиря на китара(като хоби, не като професия или реализация в живота), гледах разни уроци в интернет да се науча на основните неща, четох за марките китари и днес си купих споменатата в името на темата китара - Ibanez V50NJP-NT от магазина в София - Младост 1 - КитараБГ. Малко прибързано беше покрай еуфорията, като се има в предвид, че не разбирам от китари (но имат възможност за връщане или замяна на продукта до 30 дни от датата на покупка). Та въпроса ми е: Този модел китара зле ли е, знам, че има по-хубави и по-скъпи китари, но като китара за начинаещ да се учи добре ли е? А и ако я ударя някъде или прецакам без да искам на някой купон, поне да не съм много назад. Препоръчаха ми я в магазина тази пред една друга марка STORM. Засега мисля да се уча от интернет и евентуално в бъдеще може да почна да ходя на уроци. Надявам се, че няма да ми бъде изтрита темата, извинявам се за некомпетентността ми. Също така искам да попитам как да разбера дали има някакъв дефект? Като свиря на нея ми звучи нормално, но все пак за пръв път хващам китара и може да пропускам нещо.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.