Jump to content
Българският форум за музиканти

SlashIsMyGuitarHero

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от SlashIsMyGuitarHero

  1. Благодаря много за всички отговори. Купих си електрическа китара- Epiphone Les Paul 100 със усилвателче Marshall MG-10. Много ме кефи как звучи, само дето нямам ефекти, но на този етап май не са ми нужни. Ще ги купя допълнително ^^. Започнах да уча интрото на Sweet Chiled O' Mine и върви доста добре. Ще търся и уроци. Велико е!!!
  2. Здравейте! Нов съм във форума, извинявам се ако наруша някое и друго правило. Та, имам следният проблем. Страшно много харесвам Слаш и музиката му като цяло и искам да се науча да свиря на китара. Нашите ми купиха една класическа, но тя беше от евтините, колкото да разбера основните неща. Само че китарата е с много широк риф и аз имам малки проблеми с изсвирването на някои акорди и пръстите ме болят, но това се оправя със свирене. Големият проблем е, че свиря малко на нея, просто защото не ми е интересно. Песните не звучат така, както на Електрическата и не ми доставя такова удоволствие. Бях решил да си взема Epiphone LP 100 като първа Ел. китара, но един приятел на баща ми каза, че няма смисъл да си купувам, щом не ми се свири дори на Класическата. Нямало никаква разлика м/у двете, просто при електрическата имало ефекти. Само че на мен мчтата ми, от 3 години насам, е да имам такава. Въпросът ми е: задължително ли трябва да мога да свиря на класическа, за да се справя с Електрическата и дали да не си взема маркова Класическа и да започна да ходя на уроци с нея? Малко дългичко стана ама... Благодаря предварително iiii]: D'
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.