Jump to content
Българският форум за музиканти

Dethroned

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Dethroned's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Бих се радвал ако някой може да ми помогне със тоя конвертор джаджа или каквото е там. Значи искам във усилвателя да си сложа слушалките, обаче жака там е 6.5 милиметров та разрових се малко из интернет намерих въпросният жак, но не и на българския пазар. Ето какво представлява: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/514gChdoCrL._SL1100_.jpg Ако някой може да ми каже откъде мога да си го закупя от тук или да продава такъв взимам го на момента.
  2. Не се заблуждавам че е на една струна карай.. Заключете я че почват едни спорове. Пак благодаря за мненията и не си правя ташак с никой.
  3. Само ако ми обесниш това down ще е добре
  4. Ето пример с тая песен още в самото начало го прави тоя номер.
  5. Техника ли е не знам точно просто забележи как от някъде 7мия праг мисля че удря струните и сваля до 5тия и прави финалния акорд, звучи ми като слайд примерно от 2ри на 4ти обаче наобратно, а когато го пробвам не се получава.
  6. http://vbox7.com/play:97068e6669 ето и в вбокса.
  7. Здравейте искам да попитам как се постига този ефект слайд ли е какво е по точно опитвам се да го разгадая ама не ми се получава нито мога да намеря урок в нета за него ето видеото от където го мернах http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/ljubov-izvan-ekrana-krisi-i-stefoto-ot-revoljucija-z.html ... Пуснете го от 17:43 края на инструменталчето момчето го прави и забива един акорд след това. Ще ви бъда много благодарен ако ми някой ми разбули тая моя мистерия
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.