Jump to content
Българският форум за музиканти

sharzh

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    бас китара

sharzh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. То ми е пределно ясно, че не може да се живее само с пари от разни конкурси обаче наградите са доста добри по някой път парични, друг път разни ефекти, клавиатури и др. Порастърсих се насам натам и се оказа, че се пускат определн брой конкурси на година...
  2. Абе хора, май това е правилното място... Наскоро започнах курсове по тонрежисура и един от колегите ме светна, че имало такива групи, които правят конкурс за най-добър мастеринг на техни парчета и следователно ти плащат ако го спечелиш...Бъзика ме тая идея, та въпроса ми е някой дали знае нещо по-така, защото Гугъл определено нищо не знае когато ми трябва?!
  3. Хора планирам за лятото да сглобявам оргазъм (ааа 5-струнен бас) вкъщи... Тялото съм го наумил да е череша, като грифа да е нек-тру... Обаче нямам идея какво да е дървото за грифа и фингърборда... Някой който разбира, да помага при избора... Намерил съм дърводелски магазин с всякакви талпи и видове дърво, имам подръка железария до вкъщи ( т.е. -зеге,китове за дърво, импрегнанти, бои и т.н. ), има и къде да се работи, но не предприемам нищо преди да разбера от хора, които разбират от значението на самото дърво
  4. Благодарско хора! Скоро ще пиша като реша какво ще взимам.
  5. Здравейте! По принцип се занимавам с бас китари, но реших че ще се уча и на клавишни... таа ако може някой даде акъл какво да търся. Нещо по евтино като за "първа кола" , колкото да има на какво да се свири...Гледам в ОЛХ разни синтезатори Casio по 100-150 лева.Струват ми се доста прилични. Какво мислите?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.