Jump to content
Българският форум за музиканти

marky.yordanov

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

marky.yordanov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. marky.yordanov

    Помощ !

    Здравейте! Когато свиря пик при определен акорд, при пикването на последния тон от пика и при смяната към другия акорд се получава нещо като hammer on. Дайте някакъв съвет как да го преодолея това. Благодаря предварително
  2. Здравейте! Свиря от 2 години на китара и в самото начало свикнах, когато пиквам струните, докато съм хванал определен акорд, да гледам само дясната ръка. По този начин пиковете са ми чисти, но, от около година се опитвам да не гледам в дясната ръка, защото за някои акорди ми е необходимо да погледна лявата и тогава започвам да бъркам струните. Понякога ми се получава, но не се чувствам уверен. Интересното е, че, когато свиря соло, нямам този проблем, но, когато пикинга е при акорд, идват проблемите. Кажете ми някакъв трик за по-лесна ориентация, контрол и стабилност при пикинг. Поздрави !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.