Jump to content
Българският форум за музиканти

glengrand

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About glengrand

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Барабани

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stara Zagora
 • Interests
  punk, rock, grundge

Recent Profile Visitors

298 profile views
 1. Здравейте. Имам електронен сет Роланд TD 1KV и искам да ъпгрейдна с двойна каса. Според вас кое е най оптималното решение като цена качество?
 2. Здравей. Аз съм барабанист и тук с двама авери от Стара Загора забиваме 2 пъти в седмицата в стил подобен на изброените от теб. Имаме около 9 авторски и 9 кавъра за 4 месеца свирене. Ако се сформирате може да ходим по участия заедно, ако имате познати в София или някъде другаде. На 10 ти ноември ще ни е първото участие в клуб Hope в Казанлък. Ако имате и вие нещо записано пратете да чуем. Наздраве!

  Тук може да чуеш 2 авторски - 

  ие

  н

   

 3. Казвам се Данаил на 28 години от Стара Загора. Преди известно време открих, че ми се отдава да свиря на барабани и по точно виртуални (на таблета). За съжаление не ми се е отдала възможност да се упражнявам на истински.Когато се вържат към усилвател с хубави колони вадят доста приличен звук. Мога да свиря почти всички песни на групи като Nightwish, Xandria, Epica,Amaranthe, Powerwolf,Rammstein и много други. Ето мое изпълнение на една песен на Nightwish - Идеята ми е ако има ентусиасти да направим някаква колаборация - микс между реални и виртуални инструменти например. Поздравии! Sent from my ME173X using Tapatalk
 4. Здравейте! Казвам се Дидо на 26 г от Бургас.Наскоро открих,че имам талант за свирене на барабани и искам да го усъвършенствам. Имам чувство за ритъм и по слух мога да изсвиря доста песни. Проблематични са ми синхронизацията на краката за двоен бас и някой по сложни елементи от песните, но ми трябва просто практика. Затова търся хора с които да се запозная и да репетираме заедно.Може да пишете на лс. Хубав ден!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.