Jump to content
Българският форум за музиканти

shrkislovshrkislif

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от shrkislovshrkislif

  1. И аз съм разпитвал за тонрежисура в НБУ и са ми казвали, че не ги учат на много. Много отсъстващи преподаватели и задачите им са неща които по принцип можеш да си правиш и в къщи. Моя приятел който учи там ми каза че е научил всичко за тонрежисура от това: http://sengpielaudio.com
  2. Наскоро получих тендовагинит на пръстите и търся инструмент който да ми замени баса. Определено ще свиря след като ми се оправят но доста зле съм ги потрошил и никога няма да бъдат същите (впрочем, пиша поста само с палеца на дясната ми ръка, ако някой се интересува ). Та искам да клони към фа ключ, но да не натоварва ръцете толкова колкото баса. Само да уточня. Свирих със много правилна стойка и не съм се гъзарил със спуснат колан на макс и string actionа ми беше много нисък. Просто свирих ПРЕКАЛЕНО много. Та за сега съм се спрял на баритон сакс и един словакски инатрумент наречен фуджара но и двете (най-вече фуджарата) са нереално скъпи а и до колкото разбрах фуджарата е като кавала, сиреч в определен ключ (май най-често сол). Та ако може да кажете някакви инструменти ще е супер. Бас синтовете са най-последната опция, освен ако някой не успее да ме навие по някакав начин ! Впрочем, ако не се сещате за басови инструменти, просто кажете някой които са леки за свирене, пак ще е от полза. Благпдаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.