Jump to content
Българският форум за музиканти

antont

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    тромпет

antont's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Извинявам се, за което. Не е било умишлено. Не успях да намеря откъде да изтрия другото съобщение. Причината е, че ми даде съобщение за грешка. Дадох BACK и пак SUBMIT - пак се появи грешка. Чак тогава разбрах, че може би не е заради нета, а заради самата система. Погледнах . ... даммм. две теми..
  2. Здравейте, Не бих казал, че съм музикант! Но си обичах :inlove: тромпета. Днес открих, че го няма вкъщи. После разбрах, че докато съм отсъствал, някой го е взел и го е продал. А беше хубава машина ... Сега спешно ми трябва за около месец едно тромпетче, защото готвя една изненада ... Ако някой може да ми помогне, ще съм страшно благодарен. Някой да знае откъде мога да наема тромпет в София? И евентуално колко би ми струвало... Никога не съм влизал в музикален магазин и нямам идея как ще реагират хората, ако направо попитам дали отдават духови инструменти под наем. Да не вземат да ме изхвърлят ...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.