Jump to content
Българският форум за музиканти

mattsoho

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mattsoho

  1. не не е свирено,редено е, но не ми пречи и да го свиря, даже ако мога да вържа синтезатора към компютъра ще ми е по удобно и по бързо
  2. Така е не откривам топлата вода, а и всеки има право на мнение
  3. Чуйте и най новото, все по-комерсиален саунд гоня в последните ми, а имам доста около 20-30 и още 10-15 незавършени и постоянно ми идват идеи https://www.youtube.com/watch?v=kNXLBdSRBxU
  4. Ето един от инструменталите ми. Вие преценете добре или зле е https://youtu.be/gCJEvr7_aLU?list=UUn5WcVatGyEm-TvOivpXysw Аз винаги мога да кажа че ги правя добре Единственото което ми липсва са реални семпли. Ако се мастерират в студио мисля че ща са успешни. Но ще се радвам и вие да изразите някакво мнение. И не са ми особено надлежно купени но това ще се промени в близкото бъдеще. Използвал съм фрии неща от нета.
  5. Да първият ще ми е, точно толкова ще искам. Благодаря за разяснението, ще ми бъде от полза
  6. Искам да разбера колко струва, защото се занимавам с това - правя инструментали но досега не съм продавал нещата си и ако някой може да ми даде ориентировъчна начална цена като за млад композитор/аранжьор? 50 лв много или малко е?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.