Jump to content
Българският форум за музиканти

nikecy6

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от nikecy6

  1. Извинете за грешката явно не съм прочел добре видях че се споменава отворени пространства и отговорите видях, но останалаta част от въпроса ми остава туй като човека на чиито въпрос бива отговарям свири съвсем различни стилове та специфично за хевито и траша кубе със какви спец ще ми трябва.

  2. Здравейте колеги, наскоро зарязах електрическата защото и аз нз защо но просто има нещо в баса ... та бюджета  с които разполагам не е много голям но съм го разделил на 2 равни части за бас китара и кубе ( не възнамерявам да ползвам ефекти но ако според вас има нужда споделете ) , та бюджета само за кубе  ми е около 400-450лв (nqma kak da zadelq poveche),   скоро ( скоро скоро поне 7 месеца ) ще ми трябва за изяви та туй като може освен в клубчета да ми се наложи да изпълнявам и на отворени пространства ми се иска вашия съвет относно  това дали е възможно и какво да си взема за тези пари. Музиката която ще изпълнявам  е хеви и малко траш метъл ( авторско ), Да не забравя става въпрос за 2ра ръка най вероятно от базара ще го взимам. прочетох мненията нагоре но там не се споменават отворени пространства а само клубове...ако имате някой съвети към мен как да подходя  към свиренето на баса ще съм ви много благодарен че малко звуча като солист ама 4 стъпки надоло ( сори  за офтопика )  .. и ако може да ми кажете накратко какво е Хрона, благодаря, поздрави.

    П.С. ако  има вече създадена  тема по моя проблем, моля дайте линк и изтрийте коментара ми, лекa вечер 

  3. Здравей колега наскоро четох нещо в интернет относно това нато според това което прочетох то е нещо като вид махагон или по скоро дърво с мнogo близки спецификации като бива използвано при някой хай-енд китари за да ги направи не чaк толкова скъпи, дано съм бил полезен. ... според това аз лично си правя извода че това нато не е махагон, лека вечер, поздрави.

  4. Здравейте, забелязах че няма тема точно за тази серия на Yamaha  .. мен лично ме имтересува rhx 420dz модела, но ако имате опит с някой от другите модели от серията споделете може някой ден да бъде от полза на някой. 

    п.с. прочетох доста материал от чуждестранни форуми но нямаше нищо съществено

    поздрави 

  5. Здравейте, и аз като вас не съм фен на робуването на марките, та тъй като съм малко нов (но горе - доло знам какъв звук искам ) искам да попитам кой е този Ники които споменавате че прави бутикови ефекти ( не знам какъв е точния термин ) има ли сайт къде се подвизава как може  да се свържа с него пък може и нещо да ми допадне. п.с. извинете ако  съм в оффтопик, благодаря.

  6. Като за начало започнах темата не само заради себе си а и заради всички останали които не могат да похарчат голяма  сума пари за кубе .. искаше ми се просто хората с голям опит да споделят марки и модели които са опитвали като кажат по  някоя дума за тях, а не да се изпокараме тука, (малко извън топика не искам да се заяждам с никого). Също така всеки си подрежда  приоритетите  аз нямам скъп таблет или бмв такива боклуци не ми трябват, също така съм голям  фен на Пейдж  Хендрикс Гилмор  Вай  Клептън  и т.н. просто искам да кажа, че  от това заяждане няма смисъл. Също така искам да кая че съм написал -ново - в заглавието за да избегна неща от типа - взех си 30 wата ориндж на далавера за *** лв. Просто давайте  своето мнение за някое лоу-енд  кубе на което сте свирили за да може хората които не разбират да не си купуват пълни боклуци, благодаря.     :)

  7. Благодаря на всички за споделените мнения да споделя че не съм започнал темата само заради себе си, а защот съм сигурен че има и други които са с нисък бюджет или по някакви други причини няма как да отделят повече средства... благодаря на Evtim Djerekarov че ме насочи към  Randall KH-15, но искам да те попитам какво мислиш за  Randall RG 25 RXM защотo го намерих на добра цена 2ра ръка 

  8. Здравейте, иска ми се да ме посъветвате мен както и други които вероятно  ще прочетат темата  към кой фирми и модели кубета да се насочим ние младите китаристи с ограничен бюджет   100 - 200 лв  така че да си купим нешо което не е чак толкова зле моля давайте предложения основани на личен опит ... п.с. моля не се изпокарвайте, поздрави, благодаря предварително.  :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.