Jump to content
Българският форум за музиканти

marti_nik

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от marti_nik

  1. @blr, благодаря ти! Precision-а е китарата с която няма да се разделя - уникална е и много вярно ми служи! Warwick-a е баса, който ми липсваше като звук и супер случайно се озова при мен:) Много ми допада като тяло,гриф и тегло. Различна и екзотична от към материали.

  2. Yves, аз имам Hartke Bass Attack и съм много доволен от преампа. Ползвам го главно когато нямам възможност да мъкна амп, както и за по малки събития. Като цяло ми върши прекрасна работа и нямам намерение да се разделям с него скоро. Единствения начин да придобиеш представа за двата преампа е да ги пробваш лично. Ако решиш пиши на ЛС и съм насреща за една такава проба на Hartke-то, бирата е от теб :cheers2:

    • Like 1
  3. http://martinik.snimka.bg/tuning/dean.643894.25956627

    http://martinik.snimka.bg/tuning/dean.643894.25956631

    http://martinik.snimka.bg/tuning/dean.643894.25956633

    http://martinik.snimka.bg/tuning/dean.643894.25956636

     

    Dean Hillsboro 5 String Bass

    Detailed Description:

    Basswood Top / Body

    34" Scale

    Bolt-On Maple C Neck

    Maple Fingerboard

    Black Dot Inlays

    Die Cast Tuners

    Chrome Hardware

    Die Cast Bridge

    DMT Design Single Pickup w/ 2-Band Active EQ

    Finishes: Silverburs

    :metalist:

  4. ихууу баси кефа ,темата има развитие :)))) "бас от шоколадово яйце" , " Млад конструктор " , " това е просто НЕсериозно". Радвам се да прочета такива мнения, но въпроса ми беше друг ... както и да е, за това са интернет форумите! Искам да ви светна, че такива китове се закупуват от много голяма част от така наречените "лютиери" и биват моделирани по всякакъв начин за да заприличан на "бутиков бас". Моля да се обърне внимание, колко бройки от този конкретен кит са закупени само от "Томанн" (51958 от June 2006 до днес) и да сравните закупените бройки на който и друг модел бас китара от същия сайт!

    • Like 1
  5. http://www.ehx.com/products/bass-metaphors

     

    В сайта звучи много добре , както звучат всички реклами на подобни продукти , но дали е така наистина? Четох много ревюта и нещата са доста противоречиви - за едни е "швейцарското ножче в баса" , за други е пълен боклук. Моля някой ако го е ползвал или поне пробвал на си каже мнението, но само ако наистина има преки впечатления. В youtube има много малко ревюта и не се добива реална представа....

  6. преди 2 дни си търсих Flat 5-струнен комплект и обиколих вси4ки магазини..... няма за 5! Единствено Динакорд в дружба има6е semi-flat Daddario и го взех единствения комплект на цена 61 лева- найс а? Трудно е да подържаш фретлес в 4алгария ;)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.