Jump to content
Българският форум за музиканти

aniarg

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от aniarg

  1. Здравейте, при натискане на един от черните клавиши се получава неприятен звук от триене в червената ивица (не знам как точно се казва тя), с другите клавиши не се случва, на какво се дължи това и какво да правя? А и ако може да ми кажете какво е точното наименование на тази червена лента, която минава през цялата клавиатура, за да мога да обясня ако се наложи да се поправя.

     

    Благодаря!

  2. От това, което намирам като инфо в нета цените са подобни, исках да знам като качество кое е по-добро. Забелязах също в този диапазон и Kawai KDP 90 i CL 36, но нямам представа кое от тях предлага най-добро качество за тази цена (въпреки че ми е ясно, че за такава сума не може да се очаква някакъв изключителен инструмент).

  3. Здравейте, имам нужда от съвет, колебая се между Korg Sp 250 и KAWAI KDP 80, целта ми е да се доближава максимално до акустичното пиано, но не мога да отделя повече средства, защото става дума за хоби, с което се сетих да се заема доста късно и не е много сигурно дали ще потръгне :( Моля насочете ме кое от двете е по-добрият избор. 

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.