Jump to content
Българският форум за музиканти

malkiq

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от malkiq

  1. здравей, viksps Благодаря ти за отделеното време, знам че е недовършена и с правописни грешки но това е първият ми текст.благодаря за помощта когато я редактирам ще я постна за да ми кажеш дали се е получило.и отново благодаря ти много за съветите
  2. Здравейте,с риск да се изложа яко прочетох форума,и мисля че тук може да ми дадете поне някакво мнение за текста и може да има правописни грешки ама се пак ми е първият текст. благодаря предварително Припев: Не си играй с огъня щот ше се опариш, не си играй с мен щот ше се запалиш. Знаеш кучко че обичам твоята майка а това зад мен е моята хайка.. Писна ми е от мамини синчета... да се мислат за големи "момчета" но животът ми не е лесен, не се ебавай с мен щот стаам бесен! Еи кучко ти скоро ще бъдеш обесена.. не ми се прави че не си замесена... това е моят квартал братле, май не си го опознал добре, ако отново те вида тук ще видиш ти силата на моят юмрук!!! Припев: Не си играй с огъня щот ше се опариш, не си играй с мен щот ше се запалиш. Знаеш кучко че обичам твоята майка а това зад мен е моята хайка.. моят живот е моята дилема сега остава само проблема със шибаната власт дето иска да ни стапче като храст Припев: Не си играй с огъня щот ше се опариш, не си играй с мен щот ше се запалиш. Знаеш кучко че обичам твоята майка а това зад мен е моята хайка..
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.