Jump to content
Българският форум за музиканти

mimi_277

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    любител

Profile Information

  • Gender
    Male

mimi_277's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. mimi_277

    Песни...?

    Здравейте,дъщеря ми ще кандидатства в НМУ Л.Пипков с поп и джаз пеене,но още не е намерила песни подходящи за нея! Може ли да ми препоръчате ЛЕСНИ песни,който да не са с много високи тонове,но не и с много ниски! Остава малко време до изпита така,че моля помагайте!
  2. Здравейте,искам да попитам има ли разлика,примерно ако едно дете започне да пее на 5 а друго на 14?Гласовете могат ли да станат на едно вокално ниво?Простете за НЕПРАВИЛНО задания въпрос!
  3. Благодаря Ви! Днес четох много негативни коментари отнсно вокалистката на РЗ.От сорта,че пяла фалшиво,не вярно и сумати подобни нещица.Това вярно ли е?Все пак е пяла в онази вокална формация?Или пък това няма значение?
  4. Здравейте,дъщеря ми е страшен фен на групата.Аз не слушам такава музика и се надявам вие да ме информирате повече относно тях.Чух,че вокалиската им пяла в Бон Бон,това също ме интересува има ли някакво значение? Благодаря ви предварително! Ето някой техни изпълнения на живо http://vbox7.com/play:8cf044e48b http://vbox7.com/play:68b2bf649b http://vbox7.com/play:68b2bf649b http://vbox7.com/play:a0e4f40386 Отново Ви благодаря!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.