Jump to content
Българският форум за музиканти

nikolalikov

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nikolalikov

  1. Babyface Bob, със сигурност не съм очаквал да получа толкова изчерпателен, компетентен и професионален отговор, за което ти благодаря! Ще попълня празнините в картинката, като се надявам тогава да имаш по-ясна представа за положението ми. Както казах, заведението е около 100 квадрата, по-често (през седмицата) озвучението ще е нужно само за фонова музика, но през уикендите смятам да правя партита (House, Hip-Hop, Karoke, etc.), за които съответно ще ми трябва доста по-сериозен звук. Лошото е, че нямам място за бас каса, което според мен ще развали част от целия ефект.. Съгласен съм с теб, че озвучаването е един от най-важните компоненти за едно заведение, но предположих, че като се има предвид сравнително малката площ, дори и тонколони от средна класа биха свършили работа. Не е ли така?
  2. Здравейте, имам заведение с площ малко над 100 квадрата и искам да го озвуча качествено с 4 тонколони. За сега съм се спрял на Behringer B1520 pro, защото разбрах, че за цената си са най-доброто предложение. Търся вариант, който да е качествен и изгоден, и се надявам тук да има разбирачи, които да ми помогнат в избора. Разбира се, за тези колони ще ми трябва и усилвател, така че ако някой е навътре в нещата и ми обясни ще съм му много благодарен!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.