Jump to content
Българският форум за музиканти

Tr1n17y

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Oboe

Tr1n17y's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Tr1n17y

    Apple Logic Pro

    Видеата които намирам са как да кача library-то на програмата от Mac HDD на Portable HDD. Не намерих видео в което да е обяснено как да инсталирам само програмата на Mac HDD. Свалил съм 2 версии на Logic. И двете от piratebay. Едната е 50 GB, която е Logic Studio 9 и съдържа в архива 3 Audio Content-a, 3 Jam Pack Content-a, Additional Content, Demo Content и Logic Studio Install.dmg, като съответно тръгвам да инсталирам Logic Studio Install, и нататък в менюто на инсталацията ми казва, че програмата е 50 GB и не може да се инсталира на външния HDD. Другата версия е Logic Pro Studio 9 и е 9 GB, като съдържа само Logic Studio.iso и една папка Patch. След стартиране на .iso-то, пак ми дава същия проблем, "..програмата е 50 GB и не може да е на външния HDD" Казаха ми да потърся версия "nawi" или нещо от сорта .. ? Има ли някое друго място, от което мога да изтегля читава версия? Или как да я излъжа тази ?
  2. Tr1n17y

    Apple Logic Pro

    Здравейте, имам малко странен проблем. Имам MacBook 13" Mac OS X 10.6.8, 1.83 GHz Intel Core 2 Duo ; 2 GB RAM и за жалост проблема - hard disc- 60GB Реших да разреша проблема с прост, но доказан метод - купуване на нов хард, реших да е външен, тъй като лесно мога да го ползвам за какво ли не. Seagate 1TB ! Проблема идва, в момента в който свалих пиратската версия на Logic Studio 9 от piratebay, която е 50 GB, за да я инсталирам обаче е нужно да я кача на харда на който е операционната ми система, което няма как да стане, поради размера на харда ми на лаптопа. Въпросът ми е .. Какво да правя оттук нататък, да пробвам да сваля някоя по-малка версия на студиото и да ползвам от другия торент само Content-ите ? Аудио и др. ? Дали ще стане, ако кача студиото на харда на лаптопа, а останалите неща да са на външния хард ? Ще се разпознаят ли ? Мерси предварително за отговорите и се извинявам ако съм нарушил 7483294 правила с този пост
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.