Jump to content
Българският форум за музиканти

kristiqn96

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kristiqn96

  1. Искам да ти кажа БЛАГОДАРЯ. Наистина вече ми се изясниха нещата.
  2. Много благодаря на всички! А само да попитам има ли нещо такова като "HSH няма драйв канал и звучи само като акустична китара", защото съм попадал и на такива мнения във форумите.
  3. Здравейте! Искам да попитам каква е разликата в двете конфигурации. Имам предвид дали има разлика във звученето или нещо такова? HH или HSH да избера? Искам само да кажа, че това ще е първата ми електрическа китара и не съм много компетентен по темата (съжалявам ако въпросът ми е глупав). Благодаря ви предварително.
  4. А коя конфигурация е за предпочитане и има ли някаква разлика във звученето? Съжалявам ако въпросите ми са глупави, но съм начинаещ и не ги разбирам много нещата.
  5. Много ви благодаря за отделеното време! Ще взема Ямахата. Все пак за последно искам да попитам има ли значение това, че Корта е с 4 адаптера, а Ямахата с 5?
  6. Здравейте, бих искал да попитам коя китара да избера: http://www.musicworl...CGP_X1_BKS.html или http://www.musicworl...cial_price.html. Все пак искам да кажа, че това ще е първата ми електрическа китара. До сега съм свирил само на акустична Fender Squier. Много моля някой компетентен по темата да отговори. Благодаря предварително !
  7. Здравейте, видях темата и реших да попитам коя китара да избера: http://www.musicworld.bg/bg/c_359/i_29993/Cort_CGP_X1_BKS.html или http://www.musicworld.bg/bg/c_359/i_46156/YAMAHA_GUITARS_TG121UBL_special_price.html. Все пак искам да кажа, че това ще е първата ми електрическа китара. До сега съм свирил само на акустична Fender Squier. Много моля някой компетентен по темата да отговори. Благодаря предварително !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.