Jump to content
Българският форум за музиканти

bastko

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bastko

  1. Целта е доста сериозна, а усилвателя ми трябва за репетиционна и за живи участия, сега свиря на един усилвател Корт 30 вата, който до никъде не стига. Стил - рокенрол (нещо между Paramore и The Pretty Reckless), другите инструменти са китара и барабани, като китариста ни е силно изявен и си има сола. Предпочитанията за звук : плътно и остро, но като цяло искам да започна да се чувам по - добре, за да знам все пак какво свиря и да се сдобия с това кубе колкото се може по - бързо )
  2. bastko

    Мнения за Behringer BX4500H

    Здравейте, Имате ли мнение за BEHRINGER BX4500H и какво е то ? Като цяло мисля да си взема BEHRINGER BX4500H (глава) и BEHRINGER BA210 (говорители). Нямам много голям бюджет, а и опит затова Ви моля за съвет. Спрях се на BEHRINGER, защото са мощни и не са скъпи,а и точно тази комбинация съм чувал за нея, че не толкова лоша. Благодаря Ви
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.