Jump to content
Българският форум за музиканти

ku4e

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ku4e

  1. Добре си ги направил,дано и да всирят задоволително.Сам ли си ги направи или някой друг? А автора на темата май нещо забрави тази тема,може да се е отказал да ги възтановява.
  2. Аз наскоро си взех два средночестотни говорителя на цена от 70 лв(може да ви се струва много,но говорителите бяха като нови),аз съм такъв човек,като ще давам парите,поне да има за какво.Иначе твоите говорители може и да ги ремонтираш.Според мен това ще е по-добрата идея,а тези говорители дето ти липсват може да ги намериш в лошо състояние и да ги ремонтираш всички заедно.Така според мен ще ти излезе най-евтино.Може също да подмениш тези говорители с други,но както си прецениш.Направи си сметка кое ще ти е най-евтино и съответно най-качествено,защото за около 200 лв. може да се намерят същите тонколони в прилично състояние.
  3. Чудесни тонколони,имам такива и свирят чудесно!Ако ги възтановиш няма да съжаляваш,но не знам дали ще си заслужава.Като гледам на едната тонколона и липсват средите и високите говорители.А другите говорители не са в много добро състояние.Успех в реставрацията! И все пак ако се откажеш да ги правиш или ако си склонен да се разделиш с капачките за болтовете ми пиши на скайп: rooney2506 , защото ми трябват.Ето тук може да видиш точно какво търся: http://bad_link/trsya-kapachki-za-boltovete-za-tonkoloni-amfiton-i34746807
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.