Jump to content
Българският форум за музиканти

papito

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

papito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря за помощта и труда на колеги, Enchant запознат съм кой акорд от коя степен се строи и кои са главните тризвучия,просто желая да си направя собствено удоволствие, обичам музиката.Но не може във всеки да се редуват T;S;D, така както се редуват тактовете, понякога не звучи ( много често бих казал) получават се дисонанси, и за това гледам да поставя акорд който да не прави такива опасни интервали. Искам в такива моменти да правя преходи в баса низходящи постепенни, но там ми куца работата, а там за мен става красиво, може да са 2 акорда но вържеш ли ги ..... ето ти красива музика.Може би няма да получа отговор без да коментираме точен пример но все пак да опитаме !!!
  2. Имам един за вас може би лесен и глуповат въпрос, за мен е интересно. Имам елементарни познания по музика, чета ноти знам елементарната теория, уроци по солфеж и т.н. (не съм напълно бос).Искам сам да си правя съпровода на детски песнички които свиря на дъщеря ми, имам нотирана мелодията, но не знам кой акорд в кой такт да бъде дявол да го вземе. Трябват ми елементарни 3-4 акорда които да редувам. Как да се науча ? Става въпрос за клавирен инструмент
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.