Jump to content
Българският форум за музиканти

andres03

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано

andres03's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря за забележката Моля темата да бъде преместена в раздел "Авторска музика",ако е възможно разбира се.
  2. Здравейте : ) Ние сме ентусиазирани млади музиканти.Започнахме да правим авторски мелодии,а също така и кавъри на известни парчета.Нови ви сме в бранша и тепърва ще се развиваме.Нуждаем се от едно приятелско рамо от колеги музиканти.Приемаме всякаква критика (обективна) и съвети за развитието ни.В блога,който сме поставили може да чуете музиката ни.Благодарим http://tritone-music.blogspot.com/p/blog-page.html
  3. Благодаря за отговорите които получих Пианото има 10 години гаранция все пак и най-вероятно ще извикам хората от София.Не искам да барам сам,че да не го повредя още повече.Благодаря отново
  4. Уча в музикалното училище и от там знам,че в града няма нито един акордьор в момента.В музикалното викат човек от София.Не съм пипал нищо по механиката.Марката на пианото е Schumann.
  5. Здравейте ! Предварително се извинявам,ако има подобна тема във форума и в момента спамя,но не успях да намеря проблем като моя.Така,на скоро 2 от клавишите на пианото започнаха да потъват.Отворих горния капак и забелязах,че чукчетата не се прибират като останалите,а остават по-напред.Единствено се прибират на мястото си,ако изсвиря стакато.Пианото няма и година,чисто ново е и грижа се добре за него.Не знам защо се появи този проблем.Понеже живея в Стара Загора и в града няма акордьори се обръщам към вас за помощ Благодаря предварително !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.