Jump to content
Българският форум за музиканти

lokido

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

lokido's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. lokido

    Загуба на глас?

    Ами всъщност като спря да пея за 1, 2 дена тогава гласа ми се оправя. Пък и се надявах някой да ми препоръча свой мнения а не веднага да ме изпрати на педагог или лекар.
  2. Ами то има кабел за свързване със уредба и жак за PC на компютъра се чува супер леко, пък за уредба няма как да го пробвам Фактически това са кабелите:
  3. lokido

    Загуба на глас?

    Здравейте, относно това може ли някой да ми каже по простичко какво НЕ трябва да се прави за да си загубим гласа, и как трябва да се упражняваме за да не си навредим. Четох, че ако няма професионална намеса може да си повредим на гласа. Така, че кажете нещо защото и при мен се случва често един ден си пея добре, на другия ден гласа ми си заминал и не е като преди. И така за да се доразвием какви упражнения трябват или подобни неща.
  4. Здравейте, това ми е първия пост в форума и не знам дали точно тук трябваше да пиша по тази тема И така де купих си един микрофон който "уж" е професионален ии... така де MIK DM811 /FX100/ за 15 лева Просто окото ми в магазина погледна на там и реших да си го взема. И така не ми се получава да го свържа към PC-то и смисъл имах един евтин микрофон (не ми се говори за него) и той се свързваше веднага и можееш да се работи с него, а този новия нещо не ще. Като го включа пише, че има свързан микрофон, но не се чува! като натисна ''Listen the device" (или нещо подобно беше) не се чува изобщо пробвам съм "microphone boost" и там най различните видове усилване не се получава. При запис също не става вие какво мислите по въпроса?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.