Jump to content
Българският форум за музиканти

5star

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

5star's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Наскоро купих Роланда с не работещо флопи,Има ли вариант да се трансферират стиловете от компа през миди кабел или трябва да му търся флопи.
  2. Не го ползваме като миди то всъщност изобщо не можем да го ползваме тъй като при натиснат клавиш няма звук едва след отпускане на клавиша се чува кратък тон в момента е разглобен закачени са две октави само с нови гумички за тест,мислехме че проблема идва от някой от диодите под клавиатурата но са измерени и са здрави.
  3. Един познат ми подари Roland D50 които не е пускан от 10 години,всичко си му работи с едно изключение а именно че просвирва тоновете след отпускане на клавиша.Втори ден ровим с приятели по менюто което е безобразно направено и почти нищо не му се разбира кое за какво е и така и не можахме да намерим проблема.Ако някои знае каде какво да се настрои и може да помогне нека да пише.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.