Jump to content
Българският форум за музиканти

Eclipse69

Members
  • Мнения

    64
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Eclipse69

  1. Не ми се влиза в спорове по темата, но .......свободата и избора е мое право, аз решавам, кое къде да публикувам, не съм нарушил правилата, клиповете са и видео и кавъри. Освен това в края на онова "Ало модератора" завършвам с "МОЛЯ......, АКО ОБИЧАТЕ", но явно няма значение какво желая аз. Щях да разбера, да получа съобщение примерно на лична и да бъда посъветван по въпроса, а ако съм сгрешил или нарушил правилата, тогава да действа ей така , въпреки волята ми !!!

    П.П. Както обича да казва шефа ми, като постъпва на работа сам подаде МОЛБА.....сега не се оплаквай.............

  2. Ало....модератора.....що ми събра клиповете ??? всички са и видео и кавъри, пък и на мен така ми харесваше, поради това моля да зачетете свободната ми воля и да върнете първоначалното им положение, ако обичате :recourse:

    • Like 1
  3. Здравейте, от днес си имам KAWAI K1 ii - подарък :-)   ще съм благодарен, ако някой печен клавирист от близкото минало е наясно с нея ...... не ми харесват заложените бленди / вероятно са пипани /.......и ми трабва малко помощ в тази насока. Предварително благодаря !!!

  4. Браво изкефи ме, драпай здраво, свирене му е майката.... не съм китарист, но ще си позволя да ти кажа според мен как се получават нещата по принцип..........отначало е важно ритмически да се справиш  / да не ти се налага да тактуваш :-) .....на сцената/ ,  да чуваш тоновете , които извличаш / ей така се записваш и слушаш :-) / и накрая много свирене... и ГОТОВО - всичко върви по ноти - буквално и преносно !!!

  5. Призовавам към по-толерантно отношение към стиловете/музикантите, които не ни харесват. Аз лично също никак не съм фен на т.нар. поп-фолк/чалга, но вярвам, че всяка музика има своето място под слънцето, особено пък щом се харесва и си има своята публика. По темата може да се говори доста, но не съм убеден, че мястото за това е този форум, тъй като неминумемо се навлиза в теми, които засягат политика, история, народопсихология и т.н. - все теми, които водят до сериозни конфронтации. Нашият форум има за цел да обединява под едно място музикантите и да им помага, а не да ги разединява :)

    Съгласен, допуснах грешка....за мое оправдание само бих казал, че реалността ме ужаси и т.н......моля, ако е възможно да изтриете коментара ми :-)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.