Jump to content
Българският форум за музиканти

TheGreenMusician

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

TheGreenMusician's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Здравейете,бихте ли могли да ми помогнете с нещо,не е трудно. Нека да не овъртам.Търся магазин (по възможност близо до град Хасково или в него),който да предлага услуга от която се нуждая,а именно сменя на Гриф.Търся из нете,но все попадам на задънена улица. ПС:Ако искате да ми пишите директно,потарсете ме на Скайп : Darkmaster_1996.
  2. Здравейете драги музиканти,любители или професеоналисти.Имам един въпрос към всички вас. Ще може ли някой,който и да е,да ми изнамери някаква ел китара,трябва ми за да свиря на нея,тъй като нямам пари за нова или втора ръка,дори да е супер стара,да има дефекти(ако мога ще я поправя).Надявам се,че поне един от многото,ще може да ми услужи с неизползвана от него китара.Или поне ако е възможно,някой да ми каже от къде ще мога да си купя възможно най-евтино,найстина много обичам да свиря,а нямам парична възможност. Знам,че са по 100 лева ел.китарите,нямам ги тея 100 лева
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.