Jump to content
Българският форум за музиканти

TheSkorpion

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    DJ

TheSkorpion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Нямам хардуер...ползвам лаптоп. Научих се как да правя ефектите и сега продължавам с миксовете...
  2. Окей, благодаря, ще пробвам и това...значи оставям да се повтаря дадена част от интрото/аутрото на дадено парче като бекграунд и вкарвам друго в същото време, като следя да са подходящи и като за начало мога да ги комбинирам по-мелодично с по-немелодично? А мога ли на дадено парче да отделя лирикса от мелодията? И имам проблем с ефектите, не знам как се пускат...пробвам да ги пусна, но не се активират в трактора. Как се пускат?
  3. Да, разбирам, благодаря за съветите, кой каквото има да сподели, както се казва от всеки може да се научи нещо. Между другото напоследък имам проблем с програмата...Минах на уиндоус 8 и сега не мога да добавям сетове и да миксирам музика, дава ми Version Mismatch, а трактора ми е на версия 2.6.1. Писах тема и тук, обаче никой не ме отразява или не могат да помогнат...нека който може да ми помогне, да го направи, ще ви бъда много благодарен...така не мога да миксирам песни, вече от няколко седмици съм така и ми е кофти...
  4. Сега се появи и друг проблем...Като добавям .trak файл, ми изписва Error on importing - Version Mismatch. Версията ми е 2.6.1, пробвах на 2.6.0 -същото положение...някой да помогне, моля :S
  5. Здравейте! Имам проблем...Ползвам уин 8 и на него я инсталирах, от настройките съм включил EQ+Fader и Crossfader, показва ми скалите, но не показва тия малките джаджи, с които увеличавам и намалявам или местя дек-а. Някой може ли да ми помогне?
  6. Значи по-добре да правя някакъв преход между тях?
  7. Здравейте! Занимавам се непрофесионални с DJ-йство от няколко месеца, като заниманията ми се състоят в това да миксирам музика на Traktor DJ Studio 2.6 през свободното си време. Направил съм няколко микса, забелязвам си някои от недостатъците, обаче ми е трудно да ги оправя. https://soundcloud.com/vaidin Това ми е каналът в саундклауд, като траковете са подредени така, че най-новият да е най-отгоре. Моля някой, на който му се занимава, да ги чуе и да изрази професионалното си мнение. Искам критики към тракчетата и съвети как да ги оправя и да ги направя по-добри от сега. Благодаря на всички, които се отзоват!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.