Jump to content
Българският форум за музиканти

mita4eto97

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас китара

mita4eto97's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. mita4eto97

    Fieldy sound

    Не намерих нищо в терзанията ако някой още знае моля да помогне
  2. mita4eto97

    Fieldy sound

    Здравейте, пичове от извесно време съм фен на корн и супер много искам да докарам саунда на Fieldy имам 55 струнен корт и Rumble 75 bass amp обаче не мога да се опражя с EQ-то моля Helpp!!!
  3. Пичове,мерси за отговорите.Сега разбрах проблема- капачките са се изтъркали заради това ,че бриджа с течение на времето се е отпуснал и струните са се търкали в капачките.Отделно струните ми са в отпуснат строй и се търкат още-повече.А относно звукът на Филди, как мога да го докарам? Мерси, много за отговорите.
  4. Ходя на уроци естествено не се пиша профеесионалист, но и баса не е от най-професионалните просто техниката която свиря е по-бясна.Слапа който свиря е от Fieldy inspired не е точно фънк слап ако искаш пусни си в youtube да видиш пича как си блъска на баса и му няма нищо на адаптерите.
  5. Стария ми бас е корт.Приличен е за пържа покупка, но търся нещо по-хубаво за по-скоро слап стил.Искам да вади твърд клик-клик саунд (с много требо).А на корта ми адаптерите се изтъркаха точно от много слап.А на Ибанеза е пак пластмасов и не искам пак да се изтърка, но вади точния звук,а Ямахата е с метални ,но не съм сигурен, че вади подходящия звук.
  6. Смятам някои от двата баса да е втората ми покупка.Търся твърд тон за метал (ну) но не мога да реша кой от двата баса е по-подходящ.Моля помогнете
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.