Jump to content
Българският форум за музиканти

koichevski

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от koichevski

  1. благодаря на всички за споделените мнения! Решил съм да се разделя с тази цигулка, без това едва ли е истински Страдивариус. Ако някой иска да я купи или да ми помогне за да я идентифицираме пишете на koichevski@abv.bg поздрави на всички
  2. Моля да ми помогнете да идентифицирам цигулката https://picasaweb.google.com/109932838795426691894/mJKRGK?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPidq--gv_u2JA&feat=directlink Имам я по наследство от прадядо ми, на когото му е подарена от местен търговец от Малко Търново На времето дядо ми я е носил на лютиер за да я идентифицира, който му е казал, че не е истински "страдивариус" , но е доста скъпа като стойност, защото дървото от което е направена е много старо. Преди време познат на нашето семейство известен бг. музикант предлагаше доста добри пари, за да я купи и използва като собствен инструмент, но не я продадохме и си стои нещо като семейна реликва с интересна история. Моля за помощ да ми кажете истински страдивариус ли е или не е ? И каква е всъщност тази цигулка? Каква е стойността й? Има ли смисъл да се реставрира? Благодаря предварително!
  3. За какво си мислите?

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.