Jump to content
Българският форум за музиканти

Nasunko

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    БАС

Nasunko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, Поразрових се из форума, ама май няма такава тема и мисля, че ще е интересна. Поне на мен ми е. Значи, изчел съм доста из интернет, но не се казва почти ни шо съществено, а тъй като във България мисля, че няма откъде да се изпробват, трябва да разбера всичко от нета, преди да си купя един от двата продукта. Една от чуденките ми е за Средите: Дали ако намаля средите на VT Bass мога да получа същият орязан откъм среди тон на BDDI. И Основният критерий- дисторшънът основните ми впечатления са, че ЕмЕксАр-ът има по- ... по- режещ(китарен) звук от BDDI. Ако мога така да се изразя. Звукът който искам да искарам е този http://youtu.be/2vNtpr7452I?t=14s С кой от трите ефекта(ако не и от трите) може да се постигне? Много бих се радвал ако някой ми помогне. А ако знаете и дали и къде могат да се намерят в България ще е супер. Мерси предварително :)
  2. Това VT Bass DI наистина звучи интересно. А и цената, която открих изглежда интересна- 209 долара. Въпреки че не знам къде ще го намеря на тази цена в БГ, а в Томан ще е два пъти по-скъпо
  3. Аз между другото се чудих между RBI, VT Bass и BDDI, като предположих, че РБИ звучи най- добре. А относно ВТ Бас срещу БДДИ има хиляди теми из нета, и нищо съществено не пише. Би ли ми казал някой разликата между двете? :)
  4. Здравейте! Отдавна чета форума и се образовам, но сега вече имам повод да се регистрирам. Предварително искам да се извиня за тъпия въпрос, но не съм от най-разбиращите, защото съм самоук. Дали може( и има ли смисъл) да се свързва бас преамп- в конкретния случай Tech 21 SansAmp RBI, който смятам да закупя, с готово комбо(говорители+ някакъв еквилайзер)- в моя случай- някакъв Стаг? Смятам да инвестирам сума в ъпгрейдване на техниката. И се целя в този СансАмп + Стерлинг СУБ сериите от Мюзикман 5-струнен :) Още веднъж се извинявам за тъпия въпрос, но наистина ще се радвам ако ми помогнете Поздрави!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.