Jump to content
Българският форум за музиканти

zemlemora

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно zemlemora

  • Рожден ден 12/03/1993

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас/Scream и Grow Вокал

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia,Bulgaria

zemlemora's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Аз казвам как аз се научих , няма по-добро нещо от силна музика и микрофон , за научаването на такъв тип "пеене", ако си такъв професионалист , може да дадеш по-алтернативен метод за изкарване на дерящи вокали?
  2. Пичове , това което прочетох от вас , няма много общо с това което иска момичето , вие искате да ми кажете , че някой учител по музика или пеене , е възприел нещо новаторско като Scream и Grow в 21 век?!? Всеки казва различно нещо , но истината е че за да се научиш ти трябват точно 3 неща: 1-вото и най-важно: е МИКРОФОН , без него няма как , няма как да разбереш нещо дали ти се получава , ако не го чуеш , не е ли така? 2-рото: Силно усилена музика , на слушалки или колони , с които да опитваш да издокараш гласът , който искаш! 3-тото: Намери някой на твоята възраст , който умее това нещо , за да ти даде съвет , но не отивай неподготвена! Има 1-2 групи с които , можеш да започнеш , например: The Agonist , Arch Enemy , но като цяло гледай някоя от по- старите им неща , защото имаш дълъг път да извървиш преди да стигнеш тези гласове! Ако има нещо неясно пиши ми лично или на скайп-а (има го в профила ми)! УСПЕХ!
  3. Каква музика правите бе пич ? Нямате ли си басист в тази група , въобще знаете ли за какво служат тия инструменти дето ги имате? Тъжна история! От кой град сте ? Телефон нещо , имайл примерно да дадеш ! Кой би те взел на сериозно?!?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.