Jump to content
Българският форум за музиканти

blekota

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно blekota

  • Рожден ден 06/23/1970

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Plovdiv
  • Interests
    Oзвучителна техника.

blekota's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Намерих решението. Тъй като файловете са били с битрейт 126 килобита при повторното компресиране поради липса на заложена такава скорост в програмата ги сваля до една от най низките - 42. Това явно е слабост на програмата но не е голям проблем. Просто трябва да се погледне скоростта преди да се обработи файла дали не е в нестандартна някаква. При запазване по ръчно избрана скорост от менюто си ги компресира както трябва. И не знам до колко има смисъл да ги компресирам на 256 килобита ако първоначално са си били 128. Вярно че 128 е орязано от към високи ни той така си е бил първоначално. Има някаква логика ако съм качил високите тонове да го компресирам примерно на 160 килобита но едва ли на повече.
  2. Здравейте, Ползвам Adobe Audition предимно за обработка на готови файлове от много време, преди Cool Edit PRO. Наскоро обаче ми се появи един проблем. С точно определени файлове записани от един и същ юзер се получава следния проблем. При приключването на обработката, примерно честотна корекция, след затваряне и сейфване на файла, ако преди това записа е бил с битрейт 128kbit/sec, след това става с 42 kbit/sec. Преди да го забележа си съсипах няколко парчета. Това става само с определени файлове без да съм променял нищо в настройките на програмата. Пробвах различни начини за го сейфна и все същото. След като съм го обработил си се чува прекрасно и по нищо не ти дава индикация че ще го запише така. После при тоя битрейт е жива трагедия. Ще се радвам ако някой може да ми даде идея как да се справя с този проблем.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.