Jump to content
Българският форум за музиканти

zoya_biersack

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zoya_biersack

  1. За всички, които не са чували първото ни демо все още: Акустична китара, бас, дет/чисти вокали. Доста е оригинално. Enjoy.
  2. Привет от мен! Казвам се Зоя, на 18 години съм, от Велико Търново. Свиря на бас китара от полавин година и активна си търся хора, с които да направим група. Любимите ми басисти са Wizziak (Keep of Kalessin), Lord Sargofagian (Behexen) и Dan Kenny (Suicide Silence. Той ме вдъхнови да започна да се занимавам с музика). Искам да сформирам една (technical) death metal или deathcore група в бъдеще, когато съм достатъчно напреднала. Обичам тежката музика. Предимно слушам (melodic) black/ death metal и deathcore, въпреки че любимата ми група е Black Veil Brides не само заради музиката им, но и заради посланието им към феновете. Ето някои от другите ми любими групи: http://no-pity-for-a-fucking-coward.tumblr.com/music . Наскоро се зарибих и по dark metal, когато чух една германска група Nachtblut. Ако сте им фен, задължително ми пишете. Обичам английският език, да рисувам и да се разхождам в дъждовно време и вечер. Интересувам се малко и от сатанизъм и антропология на езиците. От скоро съм в този форум и не съм много добре запозната с нещата, но се надявам да ми хареса.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.