Jump to content
Българският форум за музиканти

4ofeXx

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от 4ofeXx

  1. "Да свирим на китара", част 1 от Валентин Вълчев..... не мога да повярвам какво видях в тази школа .... много интересно но рисунките, които са в началото са 1 към 1 с друга школа, но американска. Едва ли това е случаиност, но е грозно!
  2. Ако може си дигни струните http://www.guitarrepairbench.com/electric-guitar-repairs/string_buzz.html
  3. Китарата е стара електро акустична ... доста стара Свиря на китара мхм До колкото гледах в нета има разни клипчета как разни хора си правят от нормална китара фретлес (след като и махат само прагчетата ) , но не смятам че само това ще е достатъчно ..
  4. смисъл малко усилвателче със колонка и батерии да мога да свиря по улиците
  5. Бих ли могъл да си направя Mini Guitar Amplifier от стар лоукмен ? Лоукменчето си има малка колонка ...
  6. Здравейте , От доста време се занимавам със реконструкцията на една стара бг електро акустична китара ,Но след като премахнах старите прагчета започнах да се чудя дали да не направя китарата фретлес . Проблемът е , че въобще нямам идея как да стане това ... съмнявам се че е нужно само да махна праговете и да запълня дупките .... според някои хора било добре струните да са високо (сега е така защото грифът е малко вирнат .. смятах да го оправя ) Много бих се радвал на съвет
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.