Jump to content
Българският форум за музиканти

кацаров

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от кацаров

  1. интересна тема. за всеки случай да спомена, че по държавното радио и неговите клонове няма проблем да се пускат каквито и да е парчета в подходящо предаване според жанра на музиката. Има доста такива. Дори има много примери за гостуване ан самодейци, чийто парчета се излъчват с интервюта и тн. Всичко зависи от водещият, който дава списъка с парчетата на музикалния редактор, който съответно ги пуска докато трае предаването.
  2. Реално няма смиъл от подобна асоциация, защото голяма част от учередителите нямаха ни най-малка представа за какво става дума. Гореспоменатите лица седяха на сцената на студио 5 и четяха предварително изготвен от адвоката на МА устав, който се гласуваше точка по точка и се разясняваше за евентуално неразбралите. Разбралите гласуваха точките и ако имаше предложения се обсъждаха. Междувременно циркулираше лист за вписване на присъстващите, който към края на събранието се подписа, като беще обещано, че като се регистрира ще бъдем уведомени с мейл. Единственото което получих до сега на въпросния мейл е покана от господин Калин Вельов да му гледам някакво представление. По време на събранието стана ясно, че този шпагат се прави със цел да се усвоят едни 100к от МА от излишъка от непотърсени и неизплатени роялти(давност 5 год.), защото МА не е търговско дружество и не може да оперира с тях. Гюров много сдържеше да ги усвои и да направи някакъв фестивал, но още такъв фестивал не се е родил или аз не съм чул за такова чудо. надявам се да съм бил полезен с информация. Аз съм един от 50-те учередители. От младите не номенклатурни кадри присъстваха само част от Гравити ко и Давид, останалото беше връстници на Дует Ритон.. и Кърнев + Д2.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.