Jump to content
Българският форум за музиканти

reduce

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от reduce

  1. Ще се придържам към стандарта там 48Khz ,но определено звуковата ми карта не е от евтините смисал от лаптоп съм с много добър hardware! Вече ми се изясниха нещата благодарение на вас за това много ви благодаря
  2. Много благодаря на всички! Точно това ми трябваше. Така има там sample rate и има 44100,48000,88200,96000,176400,192000 на кое от тези ще се чува най-добре? Аз мисля ,че на най-много или някъде 96000 или 176400 ще е най-добре ,но не знам все пак още нищо не разбирам и за това питам!
  3. Благодаря за отговорите ,помогнахте ми много! Сега ,като ми доиде китарата ще пробвам с ASIO drivers и Guitar Rig 5 и да видим какво ще излезе .
  4. Понеже съм нов и нямам право на Лс,направо ми напиши skype тук или на лс ,за да неспамим темата! Благодаря!
  5. А коя е най-добрата подобна програма ,защото сега гледам ,че има и немалко негативни мнения?
  6. Въпроса ми е понеже нямам достатъно пари в момента за кубе ,мога ли да използвам комютъра за кубе поне в началото? Гледах в други теми имаше някакви програми,но незнам дали точно това ми трябва. Също четох ,че трябва да имаш определена звукова карта ,за да стане номера. Благодаря предварително!
  7. От къде да започна с ученето?-от намирането на учител! Без учител ще напредваш бавно и когато правиш някой грешки и не се осещаш ,така ще ги запомниш и после трудно ще се отучиш! Но ако си много зле с финансите ,много е добра предложената по горе поредица на Юли Марков. Успех с свиренето!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.