Jump to content
Българският форум за музиканти

rotera

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

rotera's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря Ви много, аз също реших да взема CGP 42 (Z42) или каквато е там. Това за стила музика не го знаех, аз като цяло всичко що е рок ми харесва, било то хард рок, хеви метъл или някое "извращение" по- съвременно, говоря за групи като Корн. Но като цяло ще започна с Iron Maiden и Metallica. Пък за "ръчката" си мисля, че скоро ще стигна до нея, защото се уча доста бързо. Научих се да свиря на пиано и то сам (интернет, литература и т.н.) за има няма 2 години, при положение, че нямам много свободно време... Ако може само за настройването да ми кажете какво се купува? Отново ви благодаря, успех на всички и весели празници
  2. Здравейте, Може ли един бърз съвет. Знам, че сигурно съм 14297932 човек с глупавия въпрос "Коя китара да купя?", но има 1000000 различни мнения и още 10х толкова различни марки, видове и т.н. Така, че се спрях само на 2, които нямам идея по какво се различават от тези по 200 или по 8000лв., но приемам на доверие, че по- скъпото е винаги по- хубаво. Е, аз искам първо да се науча да свиря пък после ще търся качеството. Като цяло изчетох доста и всеки казва, че Cort са добри китари, особено за начинаещи. На тези двете се спрях, защото втората ми хареса визуално, а първата има някаква ръчка, която другата няма (нямам идея за какво служи) Ако имате по - добри предложения споделяйте, в този ценови клас долу горе, а и също какъв усилвател (някъде кубе го наричат) да взема и нямам идея как се настройват китарите така че ако може и в тази насока малко помощ, какво трябва да купя? http://www.musicworld.bg/bg/m_2120000/i_20647/f_360/Cort_G254_WS.html http://www.musicworld.bg/bg/c_362/i_29992/Cort_CGP_42_FT.html Благодаря Ви предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.