Jump to content
Българският форум за музиканти

messiah

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About messiah

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 08/15/1991

Previous Fields

 • Инструмент
  вокал

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

377 profile views
 1. Става въпрос за сериозно бачкане, не е важно нивото на свирене да е топ, просто да могат да се изсвирят нещата с достатъчно тренировки. Важно е човекът да има достатъчно време за свирене и възможност за туриране. Гледа се напред към презаписване на парчетата с живи барабани, участия след като приключи пандемията и след това - втори албум. Поздрави!
 2. Здравейте, колеги, Наскоро издадох дебютният си албум, който ще претърпи голяма реконструкция. Изданието се води метъл, но не е типичният метъл албум - концептуален е. Търся барабанист от София, с който да работим над парчетата. Имам оборудвано студио и прилични барабани. Дайте му едно ухо и ако ви харесва ми пишете. Албумът е разделен на две части: в първата има повече китари, във втората повече пиана. https://www.youtube.com/watch?v=paVmRiuHjLg&list=PL14_sODc-H-xiTwn8JV0XfAKpAq7OVTN0 Поздрави и успешна седмица!
 3. Оп, оп, stay tuned, само да обработим записите и се включваме. Браво на всички групи, направихме първия фестивал като хората
 4. Магнетик не отпада,аз пея с Магнетик (и с ТРУС в случая), нямаме нищо общо с Металика, свирим модерна авторска музика на английски език и ще ни е първи лайф в този състав. Отпаднаха Летците и след това Eagle heart. Но съм ви подвел, за което извинявайте - най-вероятно ще има кой да ги замести и т.н. каза Камен. Разбрах, че си фен на Мейдън - ние ще правим wicker man и run to the hills с ТРУС, да не дублираме песните За озвучаване говори с Камен - Мартин, до колкото разбрах ще е добре централното и ще има монитори, но трябва да си носите кубета, ако искате вие да си се чувате. Разположението е добро, отзад са сгради и звука отива напред.
 5. Май излиза , че без Кръпката сме само четири банди и ще трябва да пълним от 16 до 20 часа. Изсвирете всичко дето се сещате .
 6. Тони, нещо против да забивате с УРАН 242 както са си подредени бандите във Фейсбук - първи? И хора - дайте навсякъде яко да спамиме, да насъберем някаква публика, не остана време - канете всеки .
 7. Една нова песен, която разработвам и в момента (дори си няма име) е още на ниво музика направена на програма и полуготов текст и канто. Скоро се надявам да запиша вокалите и мелодия с истински инструменти. Има още много за преправяне, надявам се да ви хареса: http://www.youtube.com/watch?v=JAnsrKJrBSU
 8. Здравей! Намерих профила ти във форума от тема в която си коментирал! Причината по, която ти пиша е, че моята група която свири рок и метъл си търси пълноправен член - вокалист! Ние сме 2 китари, бас и барабани, в момента единия китарист пее, но ни е нужен някой, който наистина му се отдава! Правим авторска музика, на български, както и кавари на Godsmack, Metallica, Red Hot, Pantera, Дони и Момчил, БТР и други! Имаме си наше местенце в София и свирим поне 2-3 пъти седмичн...

  1. messiah

   messiah

   То това е хубаво, но от изброените харесвам пеенето единствено на Наско от БТР, но никога не съм пял негови песни... мисля, че Металика може да изпее всеки първи, а всеки втори може да изпее останалите. Аз съм по-насочен към чистите вокали и миксовите височини и повече рока, в който си се "пее". :)

 9. Здрасти приятел, Търся вокал за един проект който започвам, може ли да се уговорим за прослушване в София? Точно за софт рок говорим и малко хеви но това е друга тема на разговор :)

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.